sobota 5. srpna 2017

Scooby Doo - 30.7.-6.8.2017

Neděle 6. srpna 
Ráno nás čekalo balení, uklízení, poslední nástup a táborová písnička. Všichni jsme si společně zakřičeli AHÓÓÓJ a většina dětí se těší na tábor zase v příštím roce. :-)
Pokud by někdo měl zájem, přijeďte s dětmi na víkendovku na konci srpna pro rodiče s dětmi.
Hezký zbytek prázdnin přejí všichni vedoucí a organizátoři tábora.

Sobota 5. srpna 
Dnešní den jsme si zasoutěžili v táborové olympiádě. Disciplíny byly netradiční, bylo spoustu vítězů, diplomů, čokoládových medailí. Odpoledne se s námi přijeli rozloučit Záhady s.r.o. a za pomoc při dopadení zločince jsme od nich dostali peníze, za které jsme si nakoupili odměny v táborovém jarmarku. Poslední večer jsme si užili na diskotéce.
Dnešní fotky.

Pátek 4. srpna 
Dnešní den jsme si užili. Ráno jsme zjistili, že se partě Záhady s.r.o. ztratilo jejich auto. Správce areálu Radek dokonce začal mít podezření, že za to můžeme my děti a že jsme nějak zajistily zmizení auta. Začali jsme se obviňovat mezi sebou, až z toho byla super honička mezi týmy (hra :-)). Nakonec se ukázalo podle fotek, že za zmizením je někdo jiný - nějaký duch. Odpoledne jsme tedy vyhlásili bitvu proti duchům, poté byly děti v lanovém parku a večer jsme připravili oheň s opékáním špekáčků. Závěr večera byl velmi napínavý. Seděli jsme u ohně a zpívali, když se s troubením přiřítilo auto, parta Záhady ho zadržela a zatkla řidiče. Byl to za ducha převlečený bratr srpávce Radka - dvojče, který se za něj vydával a škodil areálu. Vše dobře dopadlo, zloduch je za mřížemi a Radek vysvobozen ze sklepení. 
Prohlédněte si fotky



Čtvrtek 3. srpna
Dnes jsme se vydali na malý výlet do Budišova - k rybníku a nakoupit nějaké sladkosti. Některé děti dnes vyzkoušely místní lanový park a některé se v táboře koupaly v bazéně. 
Po cestě z výletu nás zastihla malá přeháňka a trochu jsme zmokli.
Večer nás čeká zábavný program v klubovně s vedoucími.
Dnešní fotky.

Středa 2. srpna 
Den byl dnes opět ukázkově letní. Ráno nás sice probudila malá bouřka s deštíkem, ale až vyšlo sluníčko, bylo zase pěkné teploučko. Za opakovaného namáčení a osvěžování vodou proběhl celotáborový turnaj ve fotbale a přehazované. Všichni si zahráli všechno a měli radost nějen z vítězných zápasů, ale hlavně z celkové sportovní atmosféry.
Odpoledne proběhl vodní boj s duchy, kteří nám berou energii a ohrožují náš tábor. Nad duchy jsme nakonec zvítězili dostatečným nasbíráním energetických kuliček a tábor tak zachránili.
Právě teď probíhá Talent show pod širým nebem.
Všechny maminky, tatínky, babičky, dědečky, sourozence, zvířátka...moc pozdravujeme a moc děkujeme za hromady dopisů, které nám přišly...a ti co ještě žádný neposlali, tak honem pošlete!!
Dnešní fotografie.



Úterý 1. srpna
Dnes jsme si vyzkoušeli různé sporty:

  • ringo
  • petanque
  • lacrosse
  • lukostřelba
  • softball
  • střelba ze vzduchovky
Odpoledne jsme se pak vydali po stopách Scoobyho, vyřešit záhadu otráveného potoka. 
Záhada zatím zůstala neobjasněna, zločince jsme nedopadli, ale alespoň jsme získali protijed do potoka, takže voda je zase čistá a Sccooby, který se z vody málem otrávil, je zase v pořádku.


Prohlédněte si další fotky 

Žádné komentáře:

Okomentovat