středa 30. prosince 2020

Připravujeme letní tábory 2021

Přihlašování spuštěno dne 5. ledna 2021

Při pořádání letních táborů je jednou z nejdůležitějších věcí pečlivá příprava. Ta začíná skoro vzápětí po skončení leních prázdnin a skončení letních táborů. A protože hlavní pořadatelský tým  v období podzimních měsíců nezahálel, můžeme Vám s radostí sdělit pár základních informací o připravovaných táborech na prázdniny 2021. 

Letní tábory nabízíme v těchto termínech: 

1. turnus - 1.-15. července 2021 
2. turnus - 17.-31. července 2021
Kapacita obou táborů může být až 150 dětí. V případě maximální kapacity může být tábor rozdělen na dvě menší skupiny - mladší a starší. 

Věk účastníků 

Skupina účastníků je omezena věkem 6-16let. Podmínkou účasti dítěte na táboře je ukončení 1.-9.třídy ZŠ před letními prázdninami 2021. Výjimky po konzultaci s pořadatelem jsou možné – předškolák zapsaný do 1.třídy nebo středoškolák po 1.ročníku – s podmínkou dodržení požadovaného věku. Děti ve věku 15-16let budou mít pobyt na táboře soustředěný také jako přípravu na práci budoucího praktikanta - vedoucího, pokud o tuto pozici do budoucna projeví zájem. 

Cena tábora

Základní cena tábora je 7 000,-Kč 
V ceně je zahrnuto ubytování v chatkách, stravování formou plné pezne se svačinami a druhou večeří - 6x denně + celodenní pitný režim, celodenní program včetně veškerého materiálu zajištěný zkušeným týmem školených pracovníků, návštěva lanového parku, cestovní výdaje při výletech mimo tábor..
Možné slevy
1. 15% z ceny při přihlášení dítěte přes on-line formulář do 31.1.2021 a uhrazení celé částky za tábor do 14. 2. 2021(celková cena po slevě 5950,-Kč)
2. 10% z ceny při přihlášení dítěte přes on-line formulář do 28.2.2021 a uhrazení celé částky za tábor do 14. 3. 2021(celková částka po slevě 6300,-Kč)
3. zaměstnanci Agel a.s. mají možnost uplatnění zaměstnanecké slevy a také příspěvku odborové organizace (bližší info o těchto podmínkách bude pro zaměstnance Agel a.s. uveřejněno zároveň se spuštěním přihlašování na stránkách www.agel.cz
Na každého přihlášeného táborového účastníka lze využít pouze jednu z uvedených možností slevy. Slevy se nedají vzájemně kombinovat. 

Přihlášení

  • Přihlašování účastníků bude spuštěno během ledna 2021. Odkaz na on-line formulář najdete na tomto místě. 
  • Přihlašování účatníků rodičů pracujících pro Agel a.s. bude spuštěno během února 2021. Sledujte stránky www.agel.cz, info o táborech najdete v záložce Pro zaměstnance. 
S přihlášením neváhejte, kapacita táborů je omezena a místa bývají rychle obsazena. 

Podmínky přihlášení:
  • přihlášení elektronicky - vyplnění on-line formuláře
  • stažení formuláře Závazné přihlášky, její vyplnění a zaslání (e-mail - langrova.lenka@seznam.cz, poštou - Mgr. Lenka Vyroubalová Langrová, RS Zálesí, Berounská 668, Budišov nad Budišovkou 747 87)
  • stažení formuláře Zdravotní způsobilost dítěte  - tento formulář vyplní lékař dítěte. Vyplněný zašlete stejnou cestou jako přihlášku nejpozději však do 31.5.2021. Můžete využít Zdravotní posudek vystavený již dříve, je platný 24 měsíců od vystavení. Pokud máme posudek v dokumentaci z letního tábora 2020, můžete uvést do přihlášky a posudek si vyhledáme. 
  • uhrazení částky za tábor dle pokynů zaslaných do e-mailu po elektronickém přihlášení 
Dokumenty ke stažení najdete v záložce Pro rodiče nebo na hlavní stránce v pravém sloupci.
Bližší pokyny pro pobyt na táboře pro přihlášené děti dostanete cca 1-2 měsíce před začátkem tábora zaslané na Váš e-mail. 

Jak vypadá pobyt na táboře

Základní informace o chodu našich táborů najdete přehledně na tomto odkaze.
Pokud byste v tomto textu nenašli vše co potřebujete, můžete Vaše otázky zasílat na e-mail langrova.lenka@seznam.cz. 

Táborový tým

Každoročně se o Vaše děti stará sehraný tým vedoucích. Mezi nimi jsou pedagogičtí pracovníci, pracovníci ze zdravotnictví, zkušený a školený tým mladých vedoucích a také noví a začínající praktikanti - vedoucí, kteří každoročně rozšiřují náš tým. Také nesmíme zapomenout na personál naší kuchyně zajišťující naplněná bříška všech táborových účastníků. Celá naše skupina má společný cíl - zajištění co nejpestřejšího a nejintenzivnějšího strávení táborového času pro všechny jeho účastníky. Samozřejmě s maximálním zajištěním všech bezpečnostních pravidel a hygienických nařízení. 
Většinu těchto nadšenců pro práci s dětmi si můžete prohlédnout na tomto odkaze

Téma táborového programu

Každoročně se děti těší také na motivační celotáborovou hru, která prolíná celým časem tábora. Nejintenzivněji tuto část prožívají nejmladší děti, které se vžívají do příběhu, který programoví vedoucí předem připravují. Bojují se zlem, skrývají se před padouchy, setkávají se s nadpřirozenými bytostmi... Letošní téma najdete na tomto místě. :-)  

Těšíme se na společně strávené chvíle na táboře! 






Žádné komentáře:

Okomentovat